دانلود گزارشکار آزمایشگاه فیزیک2 بالینک مستقیم و با فرمت ورد(word)
فرمت: word
دانلود:دانلود فایل
رمز: oil-yasuj.vcp.ir
این مطلب در تاریخ: یک شنبه 24 آذر 1392 ساعت: 6:26 منتشر شده است
دانلود گزارشکار آزمایشگاه فیزیک2 بالینک مستقیم و با فرمت ورد(word)
فرمت: word
دانلود:دانلود فایل
رمز: oil-yasuj.vcp.ir
قانون بویل قانونی در علم شیمی است که بیان میکند حجم گازها با وارد شدن فشار به طور منظمی کاهش می یابد؛ به عبارت دیگر، در گازها همواره میان حجم و فشار رابطه ای وارونه وجود دارد. این قانون را دانشمند انگلیسی، رابرت بویل (۱۶۲۷-۱۶۹۱) کشف کرده است.
که در آن
مقدمه و توصيف دوره
برآورد دوره
متغيرهاي ترموديناميکي
توابع و متغيرهاي ترموديناميکي
سيستمهاي ترموديناميکي و فرايندها
کار و انرژی
مشخصات مواد
انرژي ذخيره شده در جامدات، قانون اول سيالات
فرآيندهاي شبه استاتيک
ظرفيتهاي گرمايي و رفتار گازي
انرژي دروني و آنتالپي سيالات
توابع ترموديناميکي براي سيستمهاي متداول
قانون دوم
گرماي ذخيره شده در طول تغيير فاز
انرژي آزاد گيبس
مفهوم آنتروپي در مواد
شرايط تعادل
توصيف حالت يک آلياژ
شرايط کلي تعادل
پتانسيل شيميايي
رياضيات ترموديناميک
روابط رياضي و تغييرات متغيرها
روابط رياضي و تعادل
مفاهيم تعادل و گيبس ـ دوهم
تقارن و تعادل
قوانين فاز گيبس و کاربردهاي آن
دياگرامهاي فاز و انرژي آزاد گيبس
يکسان بودن پتانسيل شيميايي در تعادل
ساختارهاي هندسي مهم
نمودارهاي فازترموديناميک محلولها
محلولهاي ناپايدار
مثال از نمودار فاز دوتايي
شرايط تعادل محلول هاي جامد
شرايط تعادل براي ذرات باردار
مقدمهاي بر ترموديناميک سطح
پسورد: mimshimi1386.blogfa.com
ترمودینامیک شاخهای از فیزیک و شیمی است که پدیدههای ماکروسکوپی که از تغییر دما، فشار و حجم در یک سیستم فیزیکی اتفاق میافتد را بررسی میکند.ترمودینامیک کلاسیک نیز شاخهای از ترمودینامیک است که معمولاً سیستمها را از روی خواص ماکروسکوپی آنها مورد بررسی قرار میدهد.
درس ترودینامیک 1 و 2 مختص رشته مکانیک بوده که البته دانشجویان رشته برق-قدرت هم نگاهی اجمالی به مباحث این درس خواهند داشت،که در آن مروری بر فیزیک مقاطع قبل و درسطحی بالاتر صورت می گیرد . با توجه به اهمیت درس ترمودینامیک و نیاز مبرم دانشجویان بر آن شدیم کتاب ترمودینامیک ون وایلن را به همراه حل المسائل آن در مهندس یار منتشر کنیم .
در حال حاضر دو نسخه از حل تمرین تمودینامیک ون وایلن موجود است . نسخه اول به زبان انگلیسی بوده و ترمودینامیک 1 و 2 را شامل می شود . اما نسخه دوم به زبان فارسی بوده و مربوط به ترمودینامیک 1 می باشد . این حل تمرین به نام تشریح مسائل ترمودینامیک کلاسیک کاری است از مجمع علمی – پژوهشی دانشجویان مهندسی مکانیک دانشگاه تبریز که چندی پیش نیز در مهندس یار منتشر گردیده بود .
سرفصل های اصلی کتاب ترمودینامیک ون وایلن ویراش ششم به شرح زیر می باشد :
دانلود مستقیم : ترمودینامیک ون وایلن | حل المسائل ون وایلن (انگلیسی) | حل المسائل ون وایلن (فارسی)
حجم فايل : به ترتیب 25 مگابایت 10 مگابایت و 24 مگابایت
پسورد فايل : www.mohandesyar.com
اصول محاسبات شيمي صنعتي (هیمل بلاو)
دانلود
حل المسائل کتاب اصول پایه و محاسبات در مهندسی شیمی هیمل بلاو (ویرایش 6)
Solution of Basic Principles and Calculations in Chemical Engineering 6th edition David M. Himmelblau
لینک دانلود حل المسائل کتاب اصول پایه و محاسبات در مهندسی شیمی هیمل بلاو (ویرایش 6)
کلمه عبور: chem-eng.persianblog.ir
براي دريافت فايل مبانی کامپیوتر(محسن افتاده) روي گزينه Download كليك كنيد. اين فايل نيازي به قفل گشايي ندارد و بصورت مستقيم قابل دريافت مي باشد.
نام فايل: مبانی کامپیوتر(محسن افتاده)
نوع فايل: PDF
حجم فايل:626 کیلو بایت
پسورد فايل:www.roodsarpnu-chemgroup.orq.ir
***توجه: كپي برداري وانتشاراين فايل در وب يا استفاده از لينك اين پست به عنوان لينك شخصي ، در صورت ذكر منبع بلا مانع مي باشد.***
هدف از انجام این آزمایش تهیه نمک مضاعف سولفات آمونیم مس(II) و نمک مضاعف سولفات آمونیم نیکل(II) و کمپلکس تترا آمین مس(II) و مقایسه پاره ای از خواص نمک ساده، نمک مضاعف و نمک کمپلکس و همچنین تهیه زاج های کروم، آلومینیوم و آهن با استفاده از واکنشگر های لازم و بررسی رشد بلوری آن ها می باشد.
در کمپلکس ها پیوند بین فلز و گروه های غیر فلزی دهنده الکترون (لیگاند) از نوع پیوند کئوردیناسیون می باشد. لیگاند ها را بسته به تعداد اتم کئوردینانس شونده، به لیگاند های یک دندانه، دو دندانه و... تقسیم می کنند. لیگاند های کی لیت دهنده می توانند همزمان از بیش از یک موقعیت به فلز متصل شوند. کی لیت ها کمپلکس هایی پایدارند و حلقه های 5 و 6 عضوی آن ها پایدارتر هستند.
Fe(CN)2 + 4 KCN → K2Fe(CN)6
AgCl + 2 NH3 → Ag(NH3)2Cl
پتاسیم هگزا سیانو فرات(II) در آب حل شده و محلولی را می دهد که هیچ نوع واکنش مشخص کننده یون Fe2+ ندارد، زیرا این یون در محیط آزاد نیست و به صورت [Fe(CN)6]4- وجود دارد. این یون یک یون کمپلکس است.
یک دسته معمول از نمک های مضاعف، زاج ها هستند که در حقیقت سولفات مضاعف پتاسیم و آلومینیم هستند.(KAl(SO4)2,12H2O)
فعالیت نوری میزان توانایی یک ماده در چرخش نور قطبیده مسطح میباشد. اگر جسم شفافی بتواند سطح نوسان بردار میدان الکتریکی را به اندازه زاویه (آلفا) بچرخاند، میگویند جسم توانایی چرخش نور را داشته یا از نظر نوری فعال است. این پدیده اولین بار در سال 1811میلادی برای کوارتز گزارش شد و از آن به بعد مطالعات وسیعی در مورد آن انجام شده است. در اواسط قرن نوزدهم میلادی قوانین بنیادی در مورد فعالیت نوری وضع گردید که منجر به پیشرفت اساسی در شیمی فضایی ترکیبات آلی شد. امروزه برخی از همان نظریات مورد قبول است. در فعالیت نوری ، ماده و نور ، با واکنش متقابل سبب چرخش نور قطبیده مسطح میشوند.
محلولهای فعال نوری
محلولهای فعال نوری ، محلولهایی هستند که دارای کربن نامتقارن میباشند، مانند گلوکز ، اسید تارتاریک ، اسید لاکتیک. این محلولها قادرند صفحه پولاریزاسیون را بچرخانند که مقدار زاویه چرخش متناسب با غلظت مایع و طولی از آن میباشد که نور قطبیده از آن میگذرد. همچنین مقدار زاویه به طول موج نور تابشی بستگی دارد که معمولا از خط سدیم (5893 آنگستروم) استفاده میکنند. درجه حرارت و نوع حلال هم تا حدودی در این مقدار موثر هستند.